ГРАЃАНИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ГЛАСАЊЕ
30.000 граѓани се вклучија во кампањата “Гласам”Пред изборниот молк, Фондацијата Отворено општество –...
Гласам во Скопје - 3 јуни - БУЈРУМ!
Финален настан на кампањата „Гласам“, чија цел е да ги поттикне граѓаните на...
Резултати од конкурсот за најдобар постер и најдобар краток видео клип на тема „Зошто гласам “
Во склоп на кампањата чија цел е да ги поттикне граѓаните на Македонија...
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Избори се! Не молчи!Избори се! Не молчи!Гласај или молчи!Имаш избори!Гласам!
Facebook
twitter
Избирачки список
Конкурс
Your ad here
Your ad here
Вторник, 10 Мај 2011 00:00

Конкурсот за најдобар постер и најдобар краток видеоклип на тема „Зошто гласам?“ - Резултатите можете да ги видите тука http://glasam.org/konkurs/2011-05-30-15-01-14

Фондацијата Отворено општество - Македонија распишува конкурс за најдобар постер и најдобар краток видеоклип на тема „Зошто гласам?“, со цел да ги поттикне граѓаните масовно да излезат и да гласаат на претстојните вонредни Парламентарни избори во 2011 година.

 

Правото на тајно гласање, на слободни демократски избори, е привилегија на граѓаните кои живеат во слободни и развиени општества. Ние, во Македонија, имаме можност да ја уживаме таа привилегија. Искористете го своето право на глас!

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ), од 5 мај 2011 година, започна со кампања чија цел е да ги поттикне граѓаните на Македонија  масовно да излезат и да гласаат на претстојните вонредни Парламентарни избори на 5 јуни 2011 година.

 
| + -
Copyright © Glasam